top of page

Hvordan melder jeg meg ut fra mnd. abonnement?

Utmelding.jpg

Slik melder du deg ut som betalende abonnement hos sportyfilm.no (det er enklest å gjøre det på pc/mac).

 

Pc/mac:    1. Logg inn på siden (om du ikke allerede er det)

                 2. Klikk på "Premium medlem", like over første video oppe til venstre                       på hovedsiden

                 3. Klikk så på avslutt abonnement. 

 

Mobil:     1. Logg inn på siden (om du ikke allerede er det)

               2.Klikk hvor som helst på videovinduet men ikke på 'play' ikonet. Da                        kommer du til en videospilleliste.

               3. Klikke på menyen oppe til høyre (ikonet av et hode),

               4. Klikk på 'avslutt abonnement'. 

 

Du vil fremdeles motta nyheter fra sportyfilm.no (siden dette er et eget abonnement), for å stoppe eposter med nyheter skriv "stop nyheter" til sportyfilm@hotmail.com

 

Tusen takk for at du har hvert abonnent og velkommen igjen ved en senere anledning. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har flere spørsmål. 😊

 

PS! Det er oppdaget en midlertidig feil ved utmelding som web-leverandør er varslet om. Noen ønsker kanskje å prøve ut sportyfilm en mnd og melder seg ut rett etter innmelding. Dette skal normalt ikke være et problem, men det er oppdaget at man ved utmelding ikke har tilgang mer, selv om man skulle hatt dette ut mnd. 

En midlertidig fix er at du ikke melder deg ut før i slutten av abonnements-perioden, om du skulle glemme å melde deg ut kan du sende sportyfilm en melding her og få returnert beløpet. (Dette gjelder kun om det er gått maks 4 dager inn i ny betalings-periode og du ombestemmer deg. Går det flere dager før du sier i fra vil ikke beløp bli returnert). 

Klikk "Premium medlem" for å melde

deg ut!              --->>>

bottom of page